Idén augusztusban ismét látható színházunk társulatának mesejátéka, a Mátyás király juhásza című előadás, melynek írója Jékely Zoltán, rendezője Molnár László.

 

Balázs Péter közel a nyolcvanhoz újra színésznek állna – A Borsban július 5-én jelent meg ez az interjú.

 

Kedves nézőink! Az új évad bérleteinek megvásárlására 2020. augusztus 3 - augusztus 27. között van lehetőségük.

Augusztusban négy alkalommal láthatják nézőink Nóti Károly: Nyitott ablak című fergeteges bohózatát,  az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ színháztermében, a Szigligeti Színház társulatának előadásában.

Zenés, táncos, verses estet láthatnak és hallhatnak az érdeklődők a Tisza Moziban, Július 2-án és 3-án 19.00 órakor a Szigligeti Színház művészeinek előadásában.

Továbbra is nagyon népszerű a Szolnok TV Szigligeti kanapé címmel indított kulturális műsora a Kultúrkorzóban, melynek házigazdája Torda Ferenc szerkesztő-műsorvezető . A beszélgetéssel, kulisszatitkokkal színesített műsor vendégei a Szigligeti Színház alkotói. 

A Szigligeti Színház társulata szeretné ha nézőink tudnák, nagyon hálásak kitartásukért és hűségükért. Ezért Balázs Péter igazgató úr irányításával, az eddigiektől eltérően, idén augusztusban is lesznek bérletszünetes  előadásaink. Nóti Károly: A nyitott ablak című  bohózata, Jékely Zoltán: Mátyás király juhásza mesejáték és a Szín-Mű-Hely-ben Széles Tamás monodrámája, a Mindszentyeia, amely ősbemutató.

Kedves Nézőink! 

Köszönjük kitartó támogatásukat és türelmüket, melyet az elmúlt hónapokban tanúsítottak színházunk és társulatunk iránt. Sajnos, a 2019/2020-as évadban elmaradt bérletes, bérletszünetes, és a Szín-Mű-Hely-es előadásokat nem áll módunkban pótolni, ezért azok árát (bérletek esetében a részösszegét) visszafizetjük.

Öt nagyszínpadi bemutatót tart a Szolnoki Szigligeti Színház a 2020/2021-es évadban – tájékoztatta pénteken, a szolnoki Aba-Novák Agóra Kulturális Központban tartott évadzáró társulati ülésen  Balázs Péter igazgató úr a jelenlévőket. Az eseményt megtisztelte jelenlétével Szalay Ferenc polgármester úr is.