Várhatóan nyáron megkezdődik a szolnoki Szigligeti Színház felújítása, melynek során elvégzik az épület javítását, a színpadtechnika fejlesztését, valamint egy mélygarázs építése is a tervek között szerepel.
– Amennyiben a színház a kiköltözési készültséget meg tudja teremteni augusztus közepére, akkor az átköltözésünk szeptember 1-ig megvalósítható és a felújítást el lehet kezdeni – mondta el Balázs Péter, a szolnoki Szigligeti Színház igazgatója a szombati évadzáró ünnepségen. Ehhez szükség van a pozitív kormánydöntésre, a kihasználható raktárakra, valamint az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ által megjelölt területek rendelkezésre bocsátására.

Carpe diem! – ragadd meg a napot… az élet elröpül! Ifjú lelkeket lángra lobbantó, különc tanárember kezdi meg varázslatos működését 1959-ben a Welton Akadémia ódon falai között. .....A dráma a Veszprémi Petőfi Színház vendégjátékaként látható a Szigligeti Színházban 2018. május 24-én 15.00 órakor, bérletszünetes Ifjúsági előadásban. Az előadásra korlátozott számban még értékesítünk jegyeket.

Békeffi István – Stella Adorján
JANIKA
vígjáték, három felvonásban
Bérletszünet: 2018. június 6. 19.00 óra

A Szolnoki Szigligeti Színház 2018/2019-es évadának bérletes műsora

Június 6-án este a Szigligeti Színházba látogatók egy fergeteges vígjátékot láthatnak a színház nagyszínpadán. Ezen az estén Békeffi István - Stella Adorján  Janika című darabja lesz műsoron. A bérletszünetes előadásra még
- igaz, korlátozottszámban - rendelkezünk szabad helyekkel. Jöjjenek, várjuk Önöket!

Ebben az  évadban, a Szín-Mű-Hely-ben - rendhagyó módon - egy este  két egyfelvonásos előadást: Karinthy Ferenc: Dunakanyar c. játékát és Molnár Ferenc: Marsall c. vígjátékát mutattuk be.
Az egyfelvonásos  előadásokra, a következő napokra rendelkezünk még szabad helyekkel

május 3. csütörtök
19.30 óra Dunakanyar és 20.30 óra Marsall

május 23. szerda  
19.30 óra Dunakanyar és 20.30 óra Marsall

Jankovics Anna sérülése miatt, június 5-től, a Csoportterápia című előadásunkban Balázs Zsófia látható Trixi szerepében.

A Bölcső-díj arany fokozatát ítélte oda a Nagycsaládosok Országos Egyesülete Balázs Péter igazgató úrnak és a Szolnoki Szigligeti Színháznak.

Carpe diem! – ragadd meg a napot… az élet elröpül! Ifjú lelkeket lángra lobbantó, különc tanárember kezdi meg varázslatos működését 1959-ben a Welton Akadémia ódon falai között. .....A dráma a Veszprémi Petőfi Színház vendégjátékaként látható a Szigligeti Színházban 2018. május 24-én 15.00 órakor bérletszünetes Ifjúsági előadásban, valamint 19.00 órakor bérletszünetben.