Conor Pherson: Eleven éjszaka

2022. június 19. vasárnap 19.00 óra.

Szereplők:

Maurice –Fodor Tamás

Tommy –Mucsi Zoltán

Aimee –Simkó Kati

Doc –Katona László

Kenneth.-Kovács Krisztián

jelmez- és díszlettervező:Vereckei Rita

a tervező asszisztense:Bessenyei Bettina

dramaturg:Zsigó Anna

hang:Molnár Péterfény:Mervel Miklós

rendezőasszisztens: Fábián Ilona

a rendező munkatársa:Hodászi Ádám

Rendező: Koltai M. Gábor

Három férfi él együtt egy régi dublini házban. A szebb napokat is látott, ötvenes Tommy a válása után visszaköltözött nagybátyja, Maurice házába. Gyakran megosztja kis szobáját barátjával, a kicsit lassú és túlérzékeny Doc-kal.

A sok horzsolt, szeretetvágyó férfi között menedéket talál Aimee, egy nem kevésbé horzsolt és szeretetvágyó lány, aki akaratlanul is felrobbantja e kompromisszumos, napról napra működtetett, de mégiscsak megszokott együttélést. Ezen az éjszakán a szobában évek óta felhalmozódott káoszra rákerül a lelkek, indulatok, elrontott életek, vágyak, remények káosza. De ez a magába szippantó éjszaka maga az élet, mert minél gyorsabban utazol, annál lassabban telik az idő. Odakint van egy másik éjszaka: csillagos ég, magány és látszólagos mozdulatlanság, ami mögött ez a sok ember a bolygójával együtt egy fekete lyuk körül kering körbe és körbe és körbe és körbe és körbe.

A januári előadásra megváltott jegyek júniusra érvényesek, vagy a júniusi előadásra jegyek válthatók 3.000 Ft-ért a Szigligeti Színház Szervező-és Jegyirodájában, Szolnok, Kossuth utca 17-23. -Nyitva tartás hétköznap 09.00-17.00 óráig-, valamint a

www.jegy.hu oldalon. Jegy vásárolható még az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban lévő pénztárunkban, a nagyszínpadi előadások előtt egy órával.

Az előadás helyszíne: az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ színházterme